Is jouw fietsenwinkel een Fietshotspot?

Welke fietsenwinkels zijn echte fietshotspot:

  • Fietsenwinkels met een top-service voor- en na verkoop,
  • Lifestyle uitstraling, fietsbeleving in totaalconcept,
  • Online actief.

Beantwoord jouw fietsenwinkel aan deze 3 punten?

Meld je hier aan, dan komt ook jouw fietsenwinkel op Fietshotspot.be.

Vragen & antwoorden:

Wat is een Fietshotspot?

Een Fietshotspot is een plek waar consumenten terecht kunnen voor de aankoop van een fiets. Maar da's niet alles. De hotspot biedt een top-service waar de klant centraal staat. De klant krijgt persoonlijk advies op maat. Ook van thuis heeft de klant een overzicht van het assortiment in de hotspot via de persoonlijke website van de fietshandelaar.

Is elke fietsenwinkel een fietshotspot?

Neen. De fietsenwinkel moet voldoen aan de 3 criteria. Die criteria worden opgedeeld in SERVICE, BELEVING en ONLINE aanwezigheid. De lokale fietshandel is van cruciaal belang in het veiligstellen van de fietsevolutie. Hiermee streven we naar een vooruitstrevend aanbod in Vlaanderen met innoverende winkels en service-punten.

Wat is het voordeel voor mij, als fietshandelaar?

Fietshandelaars verenigen zich. Zo komen klanten ook bij u terecht die hun fiets hebben aangekocht bij een andere Fietshotspot. Fietshandelaars zijn trots op het kwaliteitslabel en gebruiken dit als extra commercieel voordeel. We geven daarmee een antwoord op grote online spelers die de klantenservice niet kunnen bieden. We bieden met Fietshotspot u, als fietshandelaar nogmaals de kans om online vertegenwoordigd te zijn.

Ik heb nog geen website. Kunnen jullie hiervoor zorgen?

Ja. Surf even naar Brandwerk. Zij hebben ervaring en visie in het ontwerpen van websites voor de fietsensector. Stuur ons een mailtje, dan komen we samen tot een oplossing om ook aan het 3de criterium te voldoen. Het is dus ook de bedoeling om fietshandelaars, met minder digitale kennis, toch het online gegeven te kunnen hanteren.

Brandwerk zorgt er ook voor dat je zelf je website kan aanpassen. Met een woordje uitleg zetten zij je op weg om bijvoorbeeld promotie-fietsen op je eigen website te plaatsen. Wil je ook starten met een webshop? Dat kan. Stuur een mailtje naar info@brandwerk.be voor meer info.