Wij herstellen, verkopen, verhuren fietsen.

Wij kunnen elke panne aan uw fiets snel en vakkundig verhelpen. Alle merken, alle types, voor alle leeftijden, en van alle leeftijden. Ook de werking van elektrische fietsen heeft reeds geen geheimen meer voor ons – wij zijn erkend servicecenter voor Bosch e-bikes. En zonder panne kunnen wij uw fiets evenzeer onder handen nemen voor een professioneel onderhoud of om er meer efficiëntie en gebruiksgemak uit te halen.

Is uw trouwe tweewieler toch echt aan vervanging toe? Dan vindt u bij ons een ruime keuze. Dames- en herenfietsenracefietsenmountainbikeskinderfietsjesvouwfietsenbakfietsen en alles daartussenin: u vindt het bij ons allemaal. Ook als u klaar bent voor een hybride fiets of een echte e-bike bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden we een groot assortiment aan accessoires om uw fietsplezier nog te vergroten.

Daarnaast verhuren wij fietsen waarmee u kan genieten van de prachtige omgeving en de talrijke fietsroutes die zich erdoorheen slingeren. Onze streek trekt mensen van heinde en verre aan. Komt u van te ver om uw fiets mee te brengen? Of bent u een stadsmus die geen fiets bezit maar wel een zin voor natuur? Of hebt u gewoon voor een korte tijd een fiets nodig?
Geen probleem, u huurt er gewoon een bij ons aan een zeer scherpe prijs. Wij hebben klassieke stadsfietsen en e-bikes, en u kan er fietsdragers of kinderzitjes bij huren. Voor een dag of een week, of zelfs een maand, u bent snel op weg.

Opening Hours

Monday

gesloten

Tuesday

10u - 12u en 13u - 19u

Wednesday

10u - 12u en 13u - 19u

Thursday

10u - 12u en 13u - 19u

Friday

10u - 12u en 13u - 19u

Saturday

9u - 12u en 13u - 17u

Sunday

9u - 12u

Op feestdagen gesloten.

Address

Our Address:

Terheidelaan 18, 3110 Rotselaar

Telephone:
Contacteer deze fietsenwinkel