Onderhoud en herstel

Iedereen is bij ons welkom met zijn fiets. Race- en triatlonfietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, MTB, plooifietsen, go-carts,… Voor kleine en grote problemen mag je altijd langskomen. We hebben een ruime stockmet reserveonderdelen om je zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Aankoop nieuwe fiets

Bij ons kan je terecht voor het aankopen van een racefiets, triatlonfiets, tijdritfiets, MTB, crossfiets, speeder, stadsfiets en elektrische fietsen. We zijn trotse verdeler van de volgende fietsmerken: Argon 18, Merida, M.Kint en Ednine. Met deze merken hebben we voor elk wat wils in ons gamma, gaande van de recreant tot de topfietsen uit het hogere segment.

Onderhoudsproducten

Met de verkoop van de producten van Morgan Blue helpen we je op weg om je fiets goed te onderhouden en zo ook de levensduur van alle onderdelen te verlengen. We staan altijd klaar om je tips te geven hoe je dit het best aanpakt en geven met veel plezier een demonstratie.

Fietsaccessoires

Pompen, banden, verlichting, helmen, fietstassen, cassettes, drinkbushouders, navigatie, fietscomputers, zadels,… Elke onderdeel of toebehoren van de fiets kan je bij ons aankopen. We staan altijd klaar met advies om het product te kiezen dat het best past bij de noden van de klant.

Opening Hours

Monday

14u - 19u

Tuesday

14u - 19u

Wednesday

14u - 19u

Thursday

14u - 19u

Friday

14u - 19u

Saturday

8u30 - 12u

Sunday

gesloten

Contacteer deze fietsenwinkel