Tommie’s Velodroom is een recente (°2015)  fietsenwinkel, gelegen in het hartje van Ieper. De fietsenzaak wordt gedreven door de passie en toewijding van Tommie en Evelien, twee jonge ondernemers, beiden gebeten door de fietsmicrobe en fervente fietsers in hun vrije tijd!

Tommie’s Velodroom onderscheidt zich van andere fietsenzaken door de gerichte service op mensenmaat. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een kinderfiets, een mountainbike, een koersfiets, een elektrische fiets… Tommie en Evelien begeleiden je in het maken van de juiste keuze.

Naast het aanbod fietsen van diverse kwaliteitsmerken vindt u in de winkel ook een ruim aanbod accessoires en herstellingsmateriaal, gaande van binnenbanden tot sportvoeding.

U hebt een fiets maar uw band is lek of er moet aan gesleuteld worden? Bij Tommie’s Velodroom wordt uw fiets met de glimlach terug in topconditie gebracht. Iedereen is welkom, ongeacht waar de fiets werd aangekocht.

Tommie is niet zomaar een fietstechnieker. Naast zijn diploma van fietsenmaker is hij tevens gediplomeerd technieker voor het herstel en onderhoud van verende vorken van mountainbikes.
Uw fiets is in goed handen!

Opening Hours

Monday

16u30 - 19u

Tuesday

16u30 - 19u

Wednesday

16u30 - 19u

Thursday

13u30 - 19u

Friday

13u30 - 19u

Saturday

9u - 12u en 13u30 - 18u

Sunday

gesloten

Van 1 april tot 1 oktober tot 20u open.

Contacteer deze fietsenwinkel